Meet the professionals

Dit is het team van knappe koppen met een universitaire en master achtergrond, die de strenge selectie van Geodan succesvol hebben doorlopen. Zij kunnen jou ondersteunen tijdens de voorbereiding op de Omgevingswet, bij bijvoorbeeld het op orde brengen van de geodata of het samenstellen van een omgevingsplan. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij piekwerkzaamheden of gewoon voor het vergaren van extra vakkennis. Onze Professionals kunnen jou ondersteunen waar en wanneer nodig.

Onze consultant

FreekFreek heeft een groot analytisch vermogen. Hij vindt het een uitdaging om uw processen snel te doorgronden en te stroomlijnen. Wat ons betreft een aanwinst in uw voorbereiding op de komst van de Omgevingswet!

 • Specialisme

  Freek heeft al de nodige ervaring met het DSO en de omgevingswet. De DSO standaarden (STOP/TPOD, STAM/IMAM en STTR) kennen geen geheimen meer voor hem, aangezien hij daar op dit moment aan werkt. Daarnaast heeft Freek ook ervaring opgedaan bij verschillende waterschappen, in de voorbereiding op het DSO.

 • Ervaring

  Hij is een communicatief sterke plannenmaker die processen snel kan doorgronden en op de juiste wijze bij elkaar kan brengen.

 • Studie

  Studie Bachelor Wiskunde en Master Geomatics for the Built Environment. Tijdens deze master is hij enorm goed geworden met geo-standaarden. Gedurende de master heeft hij veel geleerd over de omgang met geo-informatie.

Onze consultant

LieuweLieuwe is een zeer enthousiaste en gedreven consultant. Een complexe uitdaging, als de Omgevingswet en het DSO, gaat hij graag samen met jou aan.

 • Specialisme

  Een complex probleem, daarvoor moet je Lieuwe hebben. Met gedrevenheid en nieuwsgierigheid bijt hij zich vast in de opdracht. Wanneer er speciale expertises vereist zijn, weet hij de juiste collega's samen te brengen om het probleem op te lossen.

 • Ervaring

  Als GIS-specialist zijn de geografische uitdagingen van het DSO bij hem in goede handen.

 • Studie

  Bachelor Sociale Geografie en Planologie en Master Geographical Information Management and Applications (GIMA).

Onze consultant

FlorenceFlorence is een aanpakker en een echte teamplayer. Stil zitten is niet voor haar weggelegd, want ook naast het werk is ze actief. Klanten zo goed mogelijk helpen en een goed product of dienst opleveren, dat is wat zij belangrijk vindt.

 • Specialisme

  Florence is projectleider in het DSO-domein. Ze is het schakelpunt tussen gemeenten en andere betrokken partijen. Ze is betrokken bij de uitrol van de STTR-Builder en heeft kennis van Toepasbare regels. Met haar communicatieve skills zorgt zij voor structuur en overzicht en leidt zij haaraAls GIS-Specialist kan Florence een bijdrage leveren om de huidige planvoorraad op orde brengen (Data op Orde). Ook kan zij werkingsgebieden maken in de voorbereidende fase richting het eerste omgevingsplan. Florence kan daarnaast ook ingezet worden op allerhande andere GIS-werkzaamheden. Ze wordt blij van het combineren van ingewikkelde data met als doel deze data inzichtelijk te maken voor u als klant.

 • Ervaring

  Florence is projectleider in het DSO-domein. Ze is het schakelpunt tussen gemeenten en andere betrokken partijen. Ze is betrokken bij de uitrol van de STTR-Builder en heeft kennis van Toepasbare regels. Met haar communicatieve skills zorgt zij voor structuur en overzicht en leidt zij haar project in goede banen

 • Studie

  Bachelor Biologie en Master Future Planet Ecosystem Science aan de Universiteit van Amsterdam. Een master over duurzaamheid, mens en natuur interacties, data analyses en verschillende technische vaardigheden waar ze haar GIS en Data analyse skills heeft ontwikkeld.

Professionals

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan welke professional jouw organisatie het beste kan ondersteunen.