Online vergunningenloket

Met dezelfde aanpak als bij de Omgevingswet, kun je meer doen. Verbeter je dienstverlening: Maak ook checks en formulieren voor Algemene Plaatselijke Verordeningen (APV), bijzondere wetten en subsidies. Zo maak je aanvragen makkelijker voor burgers en bedrijven en bespaar je tijd bij de afhandeling.

Voordelen

Een slim en efficiënt digitaal proces

Achter vergunningen, ontheffingen en meldingen zit complexe lokale regelgeving. Die is voor aanvragers moeilijk te volgen. Het is bijvoorbeeld onduidelijk met welke (combinatie van) verplichtingen ze rekening moeten houden. Bovendien zijn de aanvraagformulieren nog vaak analoog of semi-digitaal, wat omslachtig werkt en niet meer van deze tijd is. Terwijl het checken en aanvragen van vergunningen en het doen van meldingen nu via jullie eigen website kan!

Software

Het Decentraal Loket

Bied burgers een online platform voor alle APV en bijzondere wetten aanvragen. Met de vragenboomstructuur krijgen ze de optimale digitale begeleiding bij het indienen ervan. Je werkt met toepasbare regels zoals je al gewend bent voor het DSO.


Implementatie en integratie

Ontdek de mogelijkheden

Verwerk aanvragen voor APV en bijzondere wetten volledig digitaal. De aanvragen komen direct binnen in het VTH-, zaaksysteem of DMS of in een mailbox.


Prijzen

Investering op maat

Bij de investering voor het gebruik houden we rekening met het inwoneraantal. Daarmee garanderen wij dat organisaties in verhouding tot elkaar hetzelfde betalen.


Demo

Meer weten over de software functionaliteiten?

Vraag nu een demo aan. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.