Online vergunningenloket

Met het Decentraal Loket bied je burgers en bedrijven een loket voor alle vergunningen: ook die niet onder de omgevingswet vallen. Bij dit digitale loket doen zij eenvoudig een uitgebreide check en aanvraag voor vergunningen buiten het DSO; voor evenementen, horeca, APV, water en natuur.

Voordelen

Een slim en efficiënt digitaal proces

Kies ook voor betere digitale dienstverlening aan burgers en voor meer gemak en efficiency voor jou als overheid. Vergunningen, ontheffingen en meldingen gaan gepaard met complexe lokale regelgeving. Die is voor de aanvrager vaak moeilijk te volgen. Het is bijvoorbeeld onduidelijk met welke verplichtingen ze precies rekening moeten houden. Bovendien zijn de aanvraagformulieren nog vaak analoog of semi-digitaal. Wat omslachtig werkt en niet meer van deze tijd is. Terwijl het nu via jullie eigen website kan!

Software.

Het Decentraal Loket

Het biedt burgers een online platform voor alle APV en Bijzondere wetten aanvragen. Met de vragenboomstructuur krijgen ze de optimale digitale begeleiding bij het indienen ervan. Deze structuur maak je door op slimme wijze geografie en toepasbare regels te combineren.


Implementatie en integratie

Ontdek de mogelijkheden

Verwerk vergunningaanvragen voor evenementen, horeca, APV, water en natuur volledig digitaal en sla deze automatisch op in het VTH-zaaksysteem of Document Management Systemen (DMS).


Prijzen

Investering op maat

Bij de kosten houden we rekening met het inwoneraantal. Je betaalt dus nooit teveel.


Stop de rompslomp

Kies voor efficiëntie

Met het Decentraal Loket worden aanvragen en vergunningen voortaan digitaal en compleet verwerkt!

Demo

Meer weten over de software functionaliteiten?

Vraag nu een demo aan. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.