STTR regelbeheer software

Voldoet aan alle eisen uit het VNG

Voldoe met intuïtieve software aan de Omgevingswet

over de software

Voordelen STTR Builder

Wij ontzorgen gemeenten, waterschappen en provincies met het voldoen aan de Omgevingswet. Jouw eigen persoonlijke team kan je helpen om de bruidsschat op een eenvoudige en overzichtelijke manier om te zetten naar toepasbare regels middels onze STTR Builder. Maar, wat maakt onze regelbeheer software anders dan anderen?

 • Snel onder de knie

  Onze regelbeheer software is eenvoudig en intuïtief in gebruik. What you see is, what you get en wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren

 • Op dag 1 aangemeld bij het DSO

  We bieden een zeer korte implementatietijd. Via onze standaard digikoppelingleverancier Yenlo melden we je gelijk de eerste dag aan bij het DSO. Door deze service kun je zonder tijdverlies aan de slag, zodra de DSO-aansluiting gereed is.

 • Flexibel naar de toekomst

  De STTR Builder slaat de data afzonderlijk van de werkprocessen en de applicatie op. Alleen de gegevens die nodig zijn worden opgeslagen. We bevragen data dus altijd bij de bron, in plaats van ze veelvuldig te kopiëren en op te slaan.

 • Intelligentie toegevoegd aan bruidsschat

  Initiatiefnemers kunnen een gebied intekenen op de kaart. Vervolgens worden de antwoorden automatisch aangevuld met de informatie die bij die locatie hoort.

 • Ook te gebruiken zonder plansoftware

  Heb je nog geen plansoftware? Ook dan kun je al aan de slag. Je start met de regels uit de bruidsschat om het omgevingsplan vorm te geven.

 • Altijd ondersteuning

  Voldoe volledig ontzorgd aan de Omgevingswet. Wij helpen je.

Vraag demo aan

In een overzicht

Zo werk jij met de STTR Builder

Met de STTR Builder kun je snel en eenvoudig toepasbare regels opstellen, valideren en afspelen. Als gebruiker stel je eenvoudig conclusies (checks) én indieningsvereisten (aanvraagformulieren) op, die je vervolgens kunt aanleveren aan het Register Toepasbare Regels. Met onze software voldoen we standaard aan de wettelijke eisen van het rijk omtrent regelbeheer software. Bovendien zijn wij ISO 27001-gecertificeerd en wij werken met de GIBIT-voorwaarden.

What you see is what you get

Het formulier dat je maakt in de STTR Builder, ziet er straks hetzelfde uit in het DSO. Je bouwt formulieren door vragen drag & drop naar hun plek te slepen.

Intelligente vergunningchecks

Met vragenbomen voeg je intelligentie toe aan de vergunningchecks. Zo hoeft de initiatiefnemer alleen die vragen te beantwoorden die relevant zijn. De rest van de vragen wordt automatisch verborgen.

Maak toepasbare regels van juridische regels

Vertaal juridische regels uit je verordeningen naar toepasbare regels.

Koppel werkingsgebieden aan regels

Voeg werkingsgebieden toe aan toepasbare regels, zodat vragen op basis van beschikbare geografie voor de aanvrager kunnen worden beantwoord.

En meer

Met versiebeheer kun je zien wat de gepubliceerde versie van het formulier is. Je kunt conceptversies van een nieuw formulier opslaan en oudere versies bekijken. Tijdens de aanvraag slaat het formulier de antwoorden tussentijds op. Zo kan de aanvrager verder waar die gebleven was, ook na een onverwacht uitloggen of sluiten van het formulier. Er is de mogelijkheid bijlagen toe te voegen, zoals foto’s en bouwtekeningen. Je kunt de formulieren koppelen met het eigen VTH- of zaaksysteem. Veilig inloggen via ADFS en Azure AD wordt ondersteund.

Voorbeeld uit de praktijk

Gemeenten Heemstede & Bloemendaal kiezen voor Geodan

"Uiteindelijk willen we een zo goed mogelijk loket. Waar iedereen, zowel burgers en initiatiefnemers, als medewerkers goed hun weg in kunnen vinden. Dit pakket biedt ons een goede basis om die uitdaging efficiënt aan te gaan."

Birgit Has – Projectleider Informatisering bij Gemeente Heemstede en Gemeente Bloemendaal

Implementatie

Geïmplementeerd in een dag

We kunnen de regelbeheer software binnen een dag implementeren en je binnen twee weken aansluiten op het Register Toepasbare Regels. Bovendien kun je de STTR Builder gebruiken voor meer dan alleen de Omgevingswet.

Demo

Meer weten over de software functionaliteiten?

Vraag nu een demo aan en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.