Service+ Ondersteuning

Is er in jouw organisatie behoefte aan extra capaciteit of expertise op het gebied van regelbeheer voor de Omgevingswet? De Service+ Ondersteuning geeft je directe toegang tot een team van deskundige regelanalisten.

Redden jullie het?

Hebben jullie voldoende kennis en ervaring in huis om de huidige (bruidsschat) en toekomstige gewenste aanpassingen uit te voeren?

 • Zijn de toepasbare regels voor de Omgevingswet (waaronder de bruidsschat) voor jouw organisatie inmiddels aangepast?

 • Gaan jullie de komende periode aan de slag met de eerste wijziging(en) van het omgevingsplan? Dan zullen de bijbehorende checks, formulieren en maatregelen op maat waarschijnlijk weer moeten worden aangepast.

 • Staan jouw collega’s daarvoor al in de startblokken?

Aanbod

Wat is de Service+ Ondersteuning?

Onze Service+ Ondersteuning is ontworpen om jouw organisatie soepel te begeleiden bij regelbeheer voor de Omgevingswet. Je hebt direct contact met onze ondersteuningsdesk. Hier kun je al je vragen stellen. Ook kun je werk uitbesteden aan deskundigen.

Voordelen

Kiezen voor Service+ Ondersteuning geeft jullie meerdere voordelen:

 • Direct contact

  We sturen je vraag meteen door naar de expert (op het gebied van STTR Builder, RTR of DSO). En je krijgt rechtstreeks antwoord van deskundige regelanalisten.

 • Hulp bij de uitvoering

  Krijg praktische ondersteuning bij het maken van toepasbare regels, bij een nieuw omgevingsplan (eerste wijzigingen) of de aanpassing daarvan.

 • Kennis

  Onze mensen weten alles van toepasbare regel-inrichting. Ze zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij het DSO. En zijn ervaren in het werken met de STTR Builder software.

 • Software direct aangepast

  Gewenste aanpassingen worden direct in de STTR Builder doorgevoerd door onze regelanalisten (na autorisatie door de gemeentelijke organisatie).

Vraag offerte aan

In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.