Dit kan de STTR Builder

Toepasbare regels maken, controleren en afspelen doe je eenvoudig met de STTR Builder. Met de STTR Builder stel je conclusies (checks) én indieningsvereisten (aanvraagformulieren) op die je vervolgens kunt aanleveren aan het Register Toepasbare Regels. 

In detail

Voordelen STTR Builder

 • Méér dan alleen Omgevingswet

  Met de STTR Builder maak je niet alleen toepasbare regels voor de Omgevingswet, maar ook voor het Decentraal Loket waar inwoners vergunningen aanvragen voor een collecte, evenement of horecagelegenheid.

 • Ontwikkeld vanuit ‘keten’-gedachte

  Het maken van een digitaal aanvraagformulier is één. Het automatisch kunnen verwerken van het ingevulde formulier is twee. Wij stemmen de aanvraag ook af op het VTH-systeem.

 • Altijd op de hoogte

  Tijdens onze webinars praten wij je bij over belangrijke gebeurtenissen, zoals het vrijgeven van de verschillende versies van bruidsschat en staalkaarten. Ook wanneer er nieuwe functionaliteiten zijn in onze software, leggen we je die uit. Zodat jij de kennis hebt om efficiënt te werken.

 • Samen met gebruikersgroep ontwikkeld

  Een groeiend aantal lokale overheden maakt al dagelijks gebruik van deze oplossing. Sluit je bij hen aan! Jouw feedback nemen we mee als input voor verbeteringen voor steeds verfijndere versies.

Software

Waarom de STTR Builder?

 • Toepasbare regels maken
 • Formulieren zoals in het DSO
 • Intelligente vragenbomen
 • Eenvoudig en intuïtief in gebruik

Implementatie en integraties

Ontdek de mogelijkheden

Wij kunnen de software binnen een dag implementeren en je binnen twee weken aansluiten op het Register Toepasbare Regels. Bovendien kun je de STTR Builder gebruiken voor meer dan alleen de Omgevingswet.


Prijzen

Hulp is inbegrepen

Ondersteuning is altijd inbegrepen wanneer je kiest voor onze software. Je krijgt altijd een introductietraining en toegang tot webinars. Daarnaast kun je opleidingen volgen, extra begeleiding vragen of het maken van de toepasbare regels uit handen geven.


Ondersteuning

Laat je ontzorgen

Laat je ondersteunen door specialisten op de Omgevingswet. Kom op vlieghoogte of kies voor volledige ontzorging: wij kunnen de kennis en de handen leveren om te helpen met de inrichting voor de Omgevingswet en het omgevingsplan.

Demo

Meer weten over de software functionaliteiten?

Vraag nu een demo aan en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen