Over Geodan FLO Legal

Burgers met slechts een paar muisklikken voorzien van de gewenste informatie. En een efficiënte digitale verwerking van aanvragen; precies zoals we dat gewend zijn van webwinkels. Dát is het digitale dienstverleningsniveau dat wij overheden helpen bieden.

Achtergrond

Kennis uit de praktijk

Onze mensen kennen de materie. Ze hebben gewerkt als projectleider of jurist bij overheden en bij leveranciers van VTH-software. Door deze ervaring in de dagelijkse praktijk weten ze wat er echt speelt. Ze kijken verder dan alleen de Omgevingswet, naar het grotere plaatje van de ontwikkelingen binnen wetgeving en overheden.

Het team

Edwin Spijker, sales executive gemeenten

"Bij Geodan FLO Legal geloven we dat de Omgevingswet een vliegwiel is om de dienstverlening van de overheid naar burgers en bedrijven te verbeteren."

Wilfried van Amerongen, sales executive waterschappen

"Goede toepasbare regels helpen in de communicatie tussen de regelgever en burgers of bedrijven. Communicatie die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook klopt met de wetgeving erachter. Bij Geodan FLO Legal snappen we beide belangen en ondersteunen we deze met slimme software en tooling."

Ruben Zijlmans, product owner

“Als je goed nadenkt over hoe je je juridische regels formuleert, welke toepasbare regels dan mogelijk zijn en hoe je ze wilt weergeven op de kaart, hoeven burgers, bedrijven én dienstverlenende ambtenaren veel minder uitzoekwerk te doen.”

Ambitie

Moderne dienstverlening

Het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) is zeker niet ons einddoel. Decentrale overheden doen meer dan wat er onder de Omgevingswet valt, bijvoorbeeld horeca en evenementen. Wij maken daarom gebruik van wat het DSO biedt, maar kijken tegelijk naar de totale VTH-keten om de gehele dienstverlening te verbeteren. Zo bieden we naast de STTR Builder voor de Omgevingswet ook een Decentraal Loket om alle checks en aanvragen voor overige vergunningen te digitaliseren (denk aan evenementen, horeca, APV, water en natuur).

Historie

De kracht van twee bedrijven

Geodan en FLO Legal startten in 2015 Geodan FLO Legal. Samen ontwikkelen we hoogwaardige online producten met daarin specialistische juridische- en geo-it-kennis voor de fysieke leefomgeving. Onze juristen en geo-it-specialisten werken dag in dag uit aan tooling, beheren leesbare regelgeving en verbinden die met de best passende geodata. Dit doen wij voor inmiddels meer dan 100 organisaties.
Geodan is onderdeel van LOCATIQS Group, een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, met o.a. de producten Klic App, GO FiberConnect, GO Appeee, Geodan reisafstanden, GO Wibon, HulpbijCROW500, GeodanData, GeodanMaps en kennisplatform ikgagraven.nl.


Samenwerken

Partners

Het hoge dienstverleningsniveau bereiken wij door op inhoudelijk, juridisch en technisch vlak samen te werken met partners. Zij helpen ons met het continu verbeteren en succesvol toepassen van onze producten en diensten. We werken samen met specialistische partners uit de hele digitale dienstverleningsketen: van planvorming en checks tot vergunningverlening, toezicht en handhaving.


Helpende hand

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Laat jouw gegevens achter. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.