Snel op de hoogte

Regelmatig kun je deelnemen aan een van onze webinars of spreekuren. Experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen rondom de Omgevingswet. En helpen je bij de nieuwe manier van werken. De volgende sessies staan op de agenda:

Woensdag 19 juni 13:00-14:00

Inloopspreekuur STTR Builder

In het spreekuur staan jouw vragen centraal. Je krijgt antwoord op je functionele (niet-technische) vragen over de STTR Builder. Heb je op voorhand een vraag die je graag behandeld wilt hebben? Laat die dan gelijk achter bij het invullen van het formulier.

Dinsdag 28 mei 14:00 - 15:00

Omgevingswet voor de Waterschappen

In dit webinar, speciaal voor de waterschappen, kun je samen met ons – en jouw collega's van andere waterschappen – in gesprek gaan over de nieuwe ontwikkelingen rondom de Omgevingswet.


Nog geen nieuwe data

Rx.Launch | Decentraal Loket

Kom op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en bekijk wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. Inschrijven op aanvraag.


Dinsdag 18 juni 13:00 - 14:00

STTR Builder in de praktijk

We vertellen je alles wat je moet weten over de nieuwste functionaliteiten, hoe je werkt met de toepasbare regels van de bruidsschat en we bekijken samen wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. Kun je op bovengenoemde datum niet?


Nog geen nieuwe data

Regeldienst DSO Rapportage Tool

Als gewaardeerde klant van Geodan willen we u graag uitnodigen voor een exclusief webinar, verzorgd door onze collega's van Regeldienst, waarin we duiken in de nieuwe DSO rapportage tool.


In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.