Snel op de hoogte

Regelmatig kun je deelnemen aan een van onze webinars. Experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen rondom de omgevingswet. En helpen je bij het voorbereiden voor deze opgave. De volgende webinars staan op de agenda.

Dinsdag 4 april 13:00 - 14:00

Omgevingswet voor de Waterschappen

In dit webinar, speciaal voor de waterschappen, kun je samen met ons – en jouw collega's van andere waterschappen – in gesprek gaan over de nieuwe ontwikkelingen rondom de omgevingswet. Kun je op bovengenoemde datum niet? De eerstvolgende webinar is op 16 mei.


Dinsdag 11 April 13:00 - 14:00

Rx.Launch | Decentraal Loket

Kom op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en bekijk wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. De volgende webinar is op 23 mei.


Dinsdag 18 april 13:00 - 14:00

STTR Builder in de praktijk

We vertellen je alles wat je moet weten over de nieuwste functionaliteiten, hoe je werkt met de toepasbare regels van de bruidsschat en we bekijken samen wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. Kun je op bovengenoemde datum niet? De eerstvolgende webinar is op 18 april.


Dinsdag 25 april 13:00 - 14:00

Inloopspreekuur STTR Builder

De opfriscursus is omgezet naar een “spreekuur”, waarin gerichte functionele (geen technische) vragen over het gebruik van de STTR Builder kunnen worden gesteld. Het eerst volgende inloopspreekuur wordt gegeven op dinsdag 25 april om 13:00-14:00.

In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.