Snel op de hoogte

Regelmatig kun je deelnemen aan een van onze webinars. Experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen rondom de omgevingswet. En helpen je bij het voorbereiden voor deze opgave. De volgende webinars staan op de agenda.

Dinsdag 29 november 13:00 - 14:00

Omgevingswet voor de Waterschappen

In dit webinar, speciaal voor de waterschappen, kun je samen met ons – en jouw collega's van andere waterschappen – in gesprek gaan over de nieuwe ontwikkelingen rondom de omgevingswet. Kun je op bovengenoemde datum niet? De eerstvolgende webinar is op10 januari.


Dinsdag 22 november 13:00 - 14:00

Rx.Launch | Decentraal Loket

Kom op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en bekijk wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. De volgende webinar is op 17 januari.


Dinsdag 13 december 13:00 - 14:00

STTR Builder in de praktijk

We vertellen je alles wat je moet weten over de nieuwste functionaliteiten, hoe je werkt met de toepasbare regels van de bruidsschat en we bekijken samen wat er de komende maanden bij onze ontwikkelaars op de planning staat. Kun je op bovengenoemde datum niet? De eerstvolgende webinar is op 24 januari.


Donderdag 8 december 13:00 - 15:00

Opfriscursus STTR Builder

Tijdens deze twee uur durende cursus gaan we in op de toepasbare regels in het DSO en ga je, na de korte demo, zelf aan de slag met de STTR Builder. Zo leer je al doende de basis van de software. Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee doen.

In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.