Laat je ontzorgen

De Omgevingswet heeft grote impact. Je moet een informatieketen opzetten en onderhouden. En je dienstverlening op niveau houden. Hoe krijg je deze nieuwe manier van werken onder de knie? Daar kunnen wij je bij helpen! Bekijk de mogelijkheden in de factsheet.

Hulp op alle vlakken

Ondersteuning

Daar waar jullie behoefte hebben aan advies, training of ondersteuning, zetten wij FLO Legal in als kennispartner. FLO Legal weet waar de knelpunten zitten in het omgevingsrecht en heeft ervaring met het opstellen van juridische en toepasbare regels. Daarnaast traint FLO Legal overheden om de nieuwe manier van “DSO-denken” te vertalen naar concrete regels.

In 2 uur kennis weer op peil

Opfristraining STTR Builder

Hoe werk je ook alweer met de STTR Builder? Je leert van een ervaren regelanalist hoe je de STTR Builder gebruikt. Van het importeren van de activiteiten uit Rx.Base tot en met aanleveren aan het RTR.


In 2 x 2,5 uur kennis weer op peil

Incompany training STTR Builder

In de Incompany opfristraining leer je alles over het maken van toepasbare regels met de STTR Builder. En ook hoe je de software gebruikt in combinatie met plansoftware.


Hoe staan jullie er voor?

Quickscan DSO

Hoe goed is jullie organisatie ingericht op het DSO? Kies voor de Quickscan DSO en weet hoe jullie ervoor staan. Het resultaat is een handige to-do-lijst.


Hulp nodig?

Bruidsschat uitbesteden

Loop je vast bij het opstellen van het omgevingsplan? Wij kunnen jullie volledig ontzorgen. Wij analyseren de bruidsschat voor jullie en nemen het opstellen en aanpassen van de toepasbare regels volledig van jullie over.


Controleer je DSO-inrichting

DSO Rapportage

Met de DSO Rapportage ontdek je verborgen fouten en krijg je een helder overzicht van jouw DSO-inrichting.


Direct contact met experts

Service+ Ondersteuning

Heb je behoefte aan extra capaciteit of expertise op het gebied van regelbeheer? Krijg directe toegang tot een team van deskundige regelanalisten.


Voorbeeld uit de praktijk

Gemeenten Heemstede & Bloemendaal kiezen voor Geodan

"De Omgevingswet is een flinke klus, en we kwamen er al snel achter dat wij hierbij als kleine gemeenten wel extra ‘handen’ konden gebruiken. En hier was de kennis van de juristen van Geodan en FLO Legal erg welkom."

Birgit Has - Projectleider Informatisering bij Gemeente Heemstede en Gemeente Bloemendaal

In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.