Laat je ontzorgen

Waar moet je beginnen met voorbereiden op de Omgevingswet? Welke volgorde is de juiste? Wat moet je nu doen en wat kan na 1 januari 2024? Wat als je tijd tekort komt om alles te doen? Daar kunnen wij je bij helpen! Bekijk de mogelijkheden in de factsheet.

Hulp op alle vlakken

Ondersteuning

Er komt heel veel op jullie af in aanloop naar de Omgevingswet. Logisch dat het dan handig kan zijn om tijdelijk ondersteund te worden door specialisten in dit vakgebied. Of het nu gaat om op vlieghoogte te komen of volledige ontzorging… wij kunnen de kennis en de handen leveren om jullie te helpen met de voorbereiding.

Loop je vast in de software?

Inloopspreekuur STTR Builder

Stel gericht je vragen over het gebruik van de STTR Builder. Je krijgt antwoord op je functionele (niet-technische) vragen van een deskundige regelanalist. Heb je op voorhand een vraag die je graag behandeld wilt hebben in het inloopspreekuur? Laat die dan gelijk achter bij het invullen van het formulier.


In 2 uur kennis weer op peil

Opfristraining STTR Builder

Hoe werk je ook alweer met de STTR Builder? Je leert van een ervaren regelanalist hoe je de STTR Builder gebruikt. Van het importeren van de activiteiten uit Rx.Base tot en met aanleveren aan het RTR.


In 2 x 2,5 uur kennis weer op peil

Incompany training STTR Builder

In de Incompany opfristraining leer je alles over het maken van toepasbare regels met de STTR Builder. En ook hoe je de software gebruikt in combinatie met plansoftware.


Hoe staan jullie er voor?

Quickscan DSO

Hoe goed is jullie organisatie voorbereid op het DSO? Kies voor de Quickscan DSO en weet hoe jullie ervoor staan. Het resultaat is een handige to-do-lijst.


Geen tijd om de bruidsschat aan te passen?

Bruidsschat uitbesteden

Geen tijd om naar de bruidsschat te kijken? Wij kunnen jullie volledig ontzorgen. Wij analyseren de bruidsschat voor jullie en nemen het opstellen en aanpassen van de toepasbare regels uit de bruidsschat volledig van jullie over.


Voorbeeld uit de praktijk

Gemeenten Heemstede & Bloemendaal kiezen voor Geodan FLO Legal

"De Omgevingswet is een flinke klus, en we kwamen er al snel achter dat wij hierbij als kleine gemeenten wel extra ‘handen’ konden gebruiken. En hier was de kennis van de juristen van Geodan FLO Legal erg welkom."

Birgit Has - Projectleider Informatisering bij Gemeente Heemstede en Gemeente Bloemendaal

In gesprek

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Laten wij samen kijken naar de beste oplossing voor jou. Dan pakken wij vergunningen samen zo slim mogelijk aan.