Geodan neemt Regeldienst over

Geodan neemt Regeldienst over

2 oktober 2023

door Edwin Spijker

Geodan heeft Regeldienst overgenomen, een gerenommeerd Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de publieke sector.

Deze overname stelt ons in staat samen de beste softwareoplossing te bieden voor de Omgevingswet. Door de krachten te bundelen met Regeldienst kunnen we een nog uitgebreider softwareplatform aanbieden om overheden te ondersteunen bij het beheer van de fysieke leefomgeving.

Onze visie gaat verder dan alleen de Omgevingswet. Wij streven naar een breder aanbod van regelbeheersoftware met een loket-gedachte, waarmee we overheden in verschillende domeinen kunnen ondersteunen bij het verhogen van hun dienstverleningsniveau.

We blijven werken aan het leveren hoogwaardige producten en uitstekende service. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van de expertise en het productportfolio van Regeldienst ons in staat stelt om nog beter aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Bekijk hier het officiële persbericht


  Deel deze blog via

  Gerelateerde artikelen

  • 2 oktober 2023

   |

   12:49 uur

   |

   Vergunningen

   Geodan neemt Regeldienst over

   Geodan heeft Regeldienst overgenomen, een gerenommeerd Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de publieke sector. Deze overname stelt ons in staat samen de beste softwareoplossing te bieden voor de Omgevingswet. Door de krachten te bundelen met Regeldienst kunnen we een nog uitgebreider softwareplatform aanbieden om overheden te ondersteunen bij het beheer van de fysieke leefomgeving.

   Edwin Spijker

  • 3 maart 2022

   |

   15:50 uur

   |

   Wetgeving

   Wat betekent uitstel van de Omgevingswet voor gebruikers van de STTR Builder?

   Het in werking treden van de Omgevingswet (en daarmee ook de ingebruikname van het DSO) is wederom uitgesteld: 1 januari 2023 is nu de nieuwe richtdatum voor ingang van de Omgevingswet. Wat betekent dat voor jullie als gebruiker van de STTR Builder? En hoe kijken wij daar als leverancier tegenaan?

   Edwin Spijker