In 5 stappen naar een opgeruimde omgeving

RTR activiteiten ontdubbelen in de STTR builder

Als wij de archiveringsfunctie willen uitleveren, dan is een aanpassing nodig: aan één enkele RTR activiteit, slechts één activiteit uit de STTR builder gekoppeld.

Stap 1) Sorteren

De dubbelingen kunt u eenvoudig sorteren als u in het hoofdscherm van de STTR builder sorteert op de kolom "Activiteit in RTR".


Stap 2) 1 van de 2 activiteiten verwijderen

Als u een dubbeling heeft gevonden verzoeken wij u om na te gaan of 1 van de 2 activiteiten verwijderd kan worden. Let er daarbij goed op of wel alle regelobjecten aanwezig zijn in de activiteit die u gaat behouden.


Stap 3) Activiteit verwijderen en indien gewenst exporteren

Pas als u dat zeker weet kunt u de andere dubbeling verwijderen (via de prullenbak knop). Indien gewenst kunt u zelfs de te verwijderen activiteit exporteren en zelf bewaren (via de export knop).


Stap 4) 1 activiteit per RTR activiteit

Het doel is dat in alle STTR builder omgevingen nog maar 1 activiteit per RTR activiteit aanwezig is. Dan kunnen wij daar namelijk de eerste versie van maken die in het kader van archivering nodig is.


Stap 5) Voer uit voor preproductie en productie

Als u de ontdubbeling in zowel preproductie als productie heeft afgerond verzoeken wij u om ons hierover te informeren. Wij vragen u dit binnen 2 weken (vóór 24 juni 2024) te doen. Op die manier kunnen wij de archiefmodule uitrollen met een solide basis. Het exacte moment van de levering is op dit moment nog niet aan te geven.