Over Geodan FLO Legal

Moderne digitale dienstverlening

Overheden die burgers met slechts een paar muisklikken voorzien van de gewenste (product)informatie. En daaropvolgend een efficiënte digitale verwerking van aanvragen; precies zoals burgers dat gewend zijn van hun favoriete webwinkels. Dát is het digitale dienstverleningsniveau dat wij willen bieden. Een doel dat we alleen bereiken wanneer juridische data nauwkeurig is afgestemd op de beschikbare geodata.

Het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) versnelt onze ambitie, maar is zeker niet het einddoel. Decentrale overheden doen meer dan wat er onder de Omgevingswet valt, bijvoorbeeld horeca en evenementen. Wij maken daarom gebruik van wat het DSO biedt, maar kijken tegelijk naar de totale VTH-keten om het door ons beoogde dienstverleningsniveau te behalen.

We werken daarbij samen met specialistische partners uit de hele digitale dienstverleningsketen: van planvorming en checks tot vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Geodan en FLO Legal

Geodan en FLO Legal startten 5 jaar geleden Geodan FLO Legal. Samen ontwikkelen we hoogwaardige online producten met daarin specialistische juridische- en geo-it-kennis voor de fysieke leefomgeving. Onze juristen en geo-it-specialisten werken dag in dag uit aan (het verbeteren van) tooling, beheren leesbare regelgeving en verbinden die met de best passende geodata, voor inmiddels meer dan 100 organisaties.

Geodan is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van location intelligence, datagedreven werken en tooling voor de fysieke leefomgeving. Geodan beheert een groot aantal landelijke dataregisters, zoals de Atlas Leefomgeving en levert Smart City-oplossingen en realtime data-dashboards.

FLO Legal is opgericht in 2010. Bij de start lag de focus bij het opstellen van heldere en leesbare regelgeving, maar al snel ontstond de noodzaak om digitale tooling te ontwikkelen. De samenwerking met Geodan is hiervan een logisch gevolg.

Producten en diensten

Ontdek onze tools en diensten voor een succesvolle transitie naar de Omgevingswet.

STTR Builder

Maak zelf toepasbare regels, controleer ze en lever ze (beveiligd) aan aan het DSO.

Decentraal loket

Ontsluit toepasbare regels (checks en aanvraagformulieren) volgens DSO-standaarden voor specifieke activiteiten, zoals evenementen, drank en horeca, andere APV-verplichtingen. Voor een complete en optimale e-dienstverlening naar jouw klanten.

Omgevingswet ondersteuning

Onze consultants ondersteunen u bij het maken en beheren van werkingsgebieden en het opstellen van juridische en/of toepasbare regels.

Meer weten?

Interesse in een demo of ondersteuning?
Neem contact op met Ruben Zijlmans.

+31 (0)20 - 8452 856

Mail mij