Meet the young professionals

Dit is het team van knappe koppen met een universitaire en master achtergrond, die de strenge selectie van Geodan succesvol hebben doorlopen. Zij kunnen jou ondersteunen tijdens de voorbereiding op de Omgevingswet, bij bijvoorbeeld het op orde brengen van de geodata of het samenstellen van een omgevingsplan. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij piekwerkzaamheden of gewoon voor het vergaren van extra vakkennis. Onze Young Professionals kunnen jou ondersteunen waar en wanneer nodig.

Onze consultant

NinaNina is een creatieve en oplossingsgerichte denker, die in staat is zowel zelfstandig als in teamverband complexe vraagstukken op te lossen. Zij is leergierig en pakt nieuwe kennis en technieken snel op.

 • Specialisme

  Nina is een echte GIS-specialist met overheidservaring. Nina kan een bijdrage leveren aan het helpen digitaliseren van ruimtelijke plannen (Data op Orde).

 • Ervaring

  Daarnaast kan zij werkingsgebieden maken in de voorbereidende fase richting het eerste omgevingsplan. Vanwege haar uitgebreide GIS kennis kan Nina daarnaast ook ingezet worden op allerhande andere GIS-werkzaamheden.

 • Studie

  Master Geographical Information Management and Applications (GIMA) aan de universiteiten: Universiteit Utrecht, TU Delft, University of Twente en Wageningen University & Research Tijdens deze master heeft zij ervaring opgedaan in verschillende methodes en technieken van geodata-analyse/visualisatie en met diverse software gewerkt. Nina heeft een achtergrond in de Sociale Geografie & Planologie.


Onze consultant

FlorenceFlorence is een aanpakker en een echte teamplayer. Stil zitten is niet voor haar weggelegd, want ook naast het werk is ze actief. Klanten zo goed mogelijk helpen en een goed product of dienst opleveren, dat is wat zij belangrijk vindt.

 • Specialisme

  Florence is projectleider in het DSO-domein. Ze is het schakelpunt tussen gemeenten en andere betrokken partijen. Ze is betrokken bij de uitrol van de STTR-Builder en heeft kennis van Toepasbare regels. Met haar communicatieve skills zorgt zij voor structuur en overzicht en leidt zij haaraAls GIS-Specialist kan Florence een bijdrage leveren om de huidige planvoorraad op orde brengen (Data op Orde). Ook kan zij werkingsgebieden maken in de voorbereidende fase richting het eerste omgevingsplan. Florence kan daarnaast ook ingezet worden op allerhande andere GIS-werkzaamheden. Ze wordt blij van het combineren van ingewikkelde data met als doel deze data inzichtelijk te maken voor u als klant.

 • Ervaring

  Florence is projectleider in het DSO-domein. Ze is het schakelpunt tussen gemeenten en andere betrokken partijen. Ze is betrokken bij de uitrol van de STTR-Builder en heeft kennis van Toepasbare regels. Met haar communicatieve skills zorgt zij voor structuur en overzicht en leidt zij haar project in goede banen

 • Studie

  Bachelor Biologie en Master Future Planet Ecosystem Science aan de Universiteit van Amsterdam. Een master over duurzaamheid, mens en natuur interacties, data analyses en verschillende technische vaardigheden waar ze haar GIS en Data analyse skills heeft ontwikkeld.

Young professionals

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan welke young professional jouw organisatie het beste kan ondersteunen.