EHBO Spreekuur

Eerste Hulp Bij Omgevingswet

dinsdag 15 juni 2021 10:00-11:00

Het webinar start over:

dagen


uren


minuten


seconden

Eerste Hulp Bij Omgevingswet

EHBO Spreekuur

Krijg Eerste Hulp Bij Omgevingswet in ons spreekuur. Wekelijks staan wij voor je klaar. We leggen je uit wat je concreet moet doen om op tijd aan te sluiten op het DSO. Er is ruimte om je vragen te stellen en je krijgt tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie

Gemeenten, waterschappen, provincies en omgevingsdiensten zijn van harte welkom op ons spreekuur. Het maakt niet uit of je al vergevorderd bent of nog moet starten met de voorbereidingen op de omgevingsdienst.

De sprekers

Edwin Spijker, Sales Executive gemeenten

“Onze mensen kennen de materie. Ze hebben gewerkt als projectleider of jurist bij overheden en bij leveranciers van VTH-software. Door deze ervaring in de dagelijkse praktijk weten ze wat er echt speelt. Ze kijken verder dan alleen de Omgevingswet, naar het grotere plaatje van de ontwikkelingen binnen wetgeving en overheden.”


Wilfried van Amerongen, Sales executive waterschappen

"Goede toepasbare regels helpen in de communicatie tussen de regelgever en burgers of bedrijven. Communicatie die niet alleen gebruiksvriendelijk moet zijn, maar ook moet kloppen met de wetgeving erachter. Bij Geodan FLO Legal snappen we beide belangen en ondersteunen we deze met slimme software en tooling."


Contact

Meer weten over de software functionaliteiten?

Vraag nu een demo aan en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen